Üst Menu

User menu

Fırat Üniversitesi’nde 2017 yılında 2 Araştırma Projesi Hazırlama Eğitimi Düzenlenecek

Fırat Üniversitesinde proje eğitimleri devam ediyor. Rektörlük desteği ile öğretim üyelerimizce 2017 yılı 1. döneminde TÜBİTAK 2237 Proje Etkinlikleri Destekleme Programı’na sunulan 2 başvuru desteklenmeye hak kazandı.Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet KARAKÖSE koordinatörlüğünde sunulan “Araştırma Projelerinin Endüstriye Aktarımına Yönelik Tübitak Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi” ve Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Engin ŞAHNA koordinatörlüğünde sunulan “Sağlık Bilimleri Alanında Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi: ELAZIĞ 2017” ekim-kasım ayları içerisinde Fırat Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir.3 gün sürecek olan eğitimler uygulamalı olacak ve katılımcıların proje önerisi veya revize projeleri ile katılmaları şartını sağlamaları istenecektir. Eğitimler ile ilgili detaylı bilgi ilerleyen günlerde duyurulacaktır.